Sinu hea tervis saab alguse igapäevastest õigetest valikutest

Gluteenivabad road

Taigen 70 g võid 70 g rafineerimata suhkrut 4 munakollast Vanilli soovi korral 100 g mandlipiima/toorpiima/lahjat kookospiima 80 g gluteenivaba jahusegu (Schär B Mix) 70 g gluteenivaba kaerajahu (Provena) 0,3 tl soodat Kate 500 g õunu 0,5-1 tl kaneeli 4 munavalget 150 g rafineerimata suhkrut Valmistamine Koori ja tükelda õunad [...]

700 ml vett 300 ml mahe hapupiima või mandlipiima 150 g gluteenivaba jahu segu (Schär Mix) 80 g tatrajahu 70 g gluteenivaba kaerajahu (Provena) 2 tk muna 0,25 tl mere- või mäesoola 0,5-1 tl rafineerimata suhkrut 0,25 tl söögisoodat Küpsetamiseks külmpressi oliiviõli või kookosrasva. Klopi munad, vala hulka vesi ja [...]

Taigen 600 g gluteenivaba jahu segu (nt Schär) 3 dl vett 1 muna 2 tl oliiviõli 0,5 tl soola Täidis I (kogus arvestatud terve taigna koguse jaoks) 500 g mahe veisihakkliha 1 keskmine sibul 1 riivitud porgand soola pipart koriandrit ja tüümianit soovi korral chillipulbrit maitse järgi Täidis II (kogus arvestatud [...]

500 g mahe veisehakkliha 3 mahemuna 1 keskmine punane mugulsibul 1 keskmine porgand (soovi korral) 1,5 dl Schär B Mix gluteenivaba jahu 2 küüslaugu küünt Valmistamine Sega hakkliha ja muna ühtlaseks seguks, riivi hulka sibul ja soovi korral ka porgand. Lisa purustatud küüslauguküüned. Sega hulka 0,5 dl jahu. Maitsesta soola, pipra [...]

 Põhi  350 ml sooja vett 1 pakk (12 g) kuivpärmi 200 g Schär’i B Mix gluteenivaba jahu 150 g gluteenivaba kaerajahu (Provena) 50 g tatrajahu 1 spl oliiviõli (külpmpress) Tainast jätkub kahe ahjuplaadi suuruse õhukese pitsa jaoks. Sega koostisained kokku ja [...]